Magyarország

2014.11.27. 11:15

Való Világ 7: Eddig kellett várni

Fanni és Dennis nem bírt magával a nyugiszobában. A villában padlógázzal haladnak a dolgok, soha nem jött még össze két ember ilyen gyorsan. 9 nap kellett hozzá.

Fanni és Dennis nem bírt magával a nyugiszobában. A villában padlógázzal haladnak a dolgok, soha nem jött még össze két ember ilyen gyorsan. 9 nap kellett hozzá. A párocska nem a rendeltetésnek megfelelően használta a nyugiszobát (vagyis mégis, pont ezért alakították ki, hogy legyen nézettség). Először csak masszírozták egymást, majd elindult a tapizás, végül bekövetkezett az, ami még sosem történt meg ilyen gyorsan a villatörténelemben: bebújtak a paplan alá (csak hogy finoman fogalmazzunk). Ez azért érdekes, mert a lány fél napja még tiltakozott, hogy ő bezzeg nem fog itt senkivel. Dennis másnap reggel egy "üres lett a zsákom" mondattal foglalta össze az esti történéseket. Fanni egy kicsit el volt keseredve, hogy nem bírt uralkodni magán. Mellesleg hiába egyeztek meg, hogy a történtek közük maradnak, Fanni szétkürtölte az egészet a villában, majd közölte Dennis-szel, hogy ő ez így nem akarja folytatni. Dennist ez persze baromira nem érdekli, megkapta, amit akart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!