Magyarország

2015.01.26. 08:55

Rising Star: Szén Alexandra már nem énekel a következő adásban

Most egyértelműen Singh Viki volt a legjobb, érthetetlen, hogy miért juttatják tovább Gyopárt, Szén Alexandra számára pedig véget ért a verseny.

Most egyértelműen Singh Viki volt a legjobb, érthetetlen, hogy miért juttatják tovább Gyopárt, Szén Alexandra számára pedig véget ért a verseny. Majka viccelődött egy sort a műsor elején, melynek központi témája az alsónadrágja volt. Singh Viki a tehetségkutatók egyik kedvenc slágerével, a "Rolling On The River"-rel robbant be elsőként. A feladatot hibátlanul oldotta meg, legalább annyira, mint Szabó Eszter anno a Megasztárban. A produkció után Majka annyira felpörgött, hogy tovább lovagolt a ruhás témán, de ezúttal Ördög Nóráról szeretett volna letépni egy darabot. A műsorvezető hölgy szerint akkor viszont előbukkantak volna a mellei. Ez reakció volt arra, hogy az előző adás után azért kritizálták a ruháját, mert túl szűk volt és összenyomta a melleit. Kero szerint Fehérvári Gábor Alfréd nagyon hamis volt, de még így is 63%-kot zsebelt be. Gondi Helén a megszokott színvonaláért 73%-kot kapott, Szén Alexandrának pedig csak Kero szavazott igent. Ez inkább csak amolyan motiváló igen volt. Kovács Gyopár megint szép volt a színpadon, valószínűleg ezt értékeli a közönség. A zsűriből egyedül Mező Misi merte megmondani, hogy ez nem volt jó. Czibi Norbertet pedig már felesleges dicsérni, könnyedén veszi minden héten az akadályt, ő lehet a műsor egyik befutója. Palmira 75%-kos teljesítményével akár meg is nyugodhatott volna, de jött Peter Srámek, aki a világ egyik legnyálasabb daláért (Nothing s Gonna Change My Love for You) 78%-kot kapott. A továbbjutásért tehát négyen küzdöttek tovább, aminek az lett a vége, hogy Szén Alexandra búcsúzott Rising Startól.

Akik még versenyznek:

  • Czibi Norbi
  • Kovács Gyopár
  • Singh Viki
  • Peter Srámek
  • Fehérvári Gábor Alfréd
  • Gondi Helén
  • Várhegyi Lucas Palmira
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!