Magyarország

2015.02.16. 10:36

Rising Star: Várhegyi Lucas Palmira a győztes

Nem lehetett eldönteni, hogy Forma 1-et, vagy tehetségkutatót nézünk, a végén tizedek és a célfotó döntött. Czibi Norbert az utolsó dalban hibázott, ez elég is volt, hogy Palmira beelőzze.

Nem lehetett eldönteni, hogy Forma 1-et, vagy tehetségkutatót nézünk, a végén tizedek és a célfotó döntött. Czibi Norbert az utolsó dalban hibázott, ez elég is volt, hogy Palmira beelőzze. Palmirát egy bevásárlóközpontból "szedték össze", ugyanis a Rising Star épp ott tartott castingot, ő pedig éppen arra járt. A sikeres produkció után már vitték is a stúdióba, ahol megkezdődött a tündérmese. Voltak azért bukkanók bőven, hiszen ő egyszer már kiesett a műsorból, de később visszaszavazták.

Az utolsó adásban már csak Fehérvári Gábor Alfréd, Peter Srámek, Czibi Norbi és Várhegyi Lucas Palmira küzdhetett meg az álomnyereményért és a dicsőségért. Nagy meglepetés volt, hogy az első körben Fehérvári Gábor Alfréd búcsúzott, pedig Mező Misi őt minimum a dobogóra képzelte. Egy százalékkal maradt el csak Peter Srámektől, de a számok nem hazudnak, a nézők így döntöttek. A következő fordulóban egyébként a szlovák fiút is utolérte a sors, ő lett a harmadik, majd tehát Norbi és Mira.

A dráma a végjátékban jött. Palmira 52%-ot gyűjtött, ami nagyon szép eredmény, figyelembe véve azt is, hogy a zsűri most nyomkodhatta az extra +7 százalékokat, csak a nézőkön múlt minden. Czibi Norbinak elcsúsztak a hangok a dal felénél és láthatóan le is csökkent a szavazatok sebessége. A végén az utolsó pillanatban ugrott fel az ő számlálója is 52%-ra, így meg kellett nézni a tizedeket és a századokat. Ez alapján, ha kicsivel is, de Palmira nyerte meg az első, 2015-ös Rising Star-t. A lány teljesen lefagyott, szinte sokkot kapott, semmilyen érzelem nem látszott az arcán. A győztes dala közben viszont előtörtek az örömkönnyek, a versenyzők beszaladtak és mind ölelgették, puszilgatták a győztest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!