Magyarország

2015.02.20. 09:43

Való Világ: Végre valaki kihívta Fannikát

Jövő héten már vége lesz az őrületnek, de előtte még kiderül, hogy az eddig mindent párbajt megúszó, IQ-ban nem túl erős és mellesleg roppant idegesítő Fannika átmegy-e a nézők rostáján.

Jövő héten már vége lesz az őrületnek, de előtte még kiderül, hogy az eddig mindent párbajt megúszó, IQ-ban nem túl erős és mellesleg roppant idegesítő Fannika átmegy-e a nézők rostáján. Van egy olyan gyanúnk, hogy igen, hiszen szórakoztató, és a villában csak ez számít. Ez itt most nem szavalóverseny, nem folytatnak magasröptű beszélgetéseket a szépművészetről. Az már teljesen egyértelmű, hogy a villalakók Lacit szeretnék kipaterolni, de ő állandóan visszajön. Most bevállalta, hogy kiviszi a legmegosztóbb személyt, vagyis Fannikát. Ha ellene is visszajön, akkor gyakorlatilag már csak Dennis lehet ellenfél.

Másik fontos infó a villaléttel kapcsolatban, hogy a Való világ 7 klipversenyét Fanni, Dennis és Laci videója nyerte. A nyereményük az volt, hogy 1-1 üzenetet kaptak az otthoniaktól. Ezt mindenki könnyes szemmel fogadta. Fannika azonban nem volt túl elégedett a videóüzenettel. Csak annyit ismételgetett, hogy "Ennyi?... Ennyi?...". Igen, ennyi. Mint ahogy a műsornak is ennyi, hiszen jövő héten vége is lesz. Nem is árt, mert sorra kezdenek kidőlni a lakók. Először Dóri kapta meg a lázzal is járó vírust, most pedig már Fannika is érez valamit. Ami viszont érdekes kérdés, hogy hogyan juthatott be egy vírus, ha 0-24 be vannak oda zárva és senki mással nem érintkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!