Magyarország

2015.03.02. 10:05

Robin nyerte a Való Világot

Hárman maradtak a fináléban, Dóra már az elején kiesett, maradt tehát Dennis vagy Robin. Dennis, aki a tavalyi győztes Aurelio-t másolta vagy Robin, aki egy szerény és szerethető karakter. A végeredményen mi is meglepődtünk.

Hárman maradtak a fináléban, Dóra már az elején kiesett, maradt tehát Dennis vagy Robin. Dennis, aki a tavalyi győztes Aurelio-t másolta vagy Robin, aki egy szerény és szerethető karakter. A végeredményen mi is meglepődtünk. A műsort egy kis koncert nyitotta meg, a X-faktorban feltűnt Tha Shudras muzsikált. Aztán jött a kérdezősködés, ki hogyan készült a nagy fináléra. Dórinak egész nap ment a hasa, a fiúk pedig nem aludtak, átdohányozták az éjszakát (ejnye!). A műsor kezdete után 20 perccel már ki is hirdették a 3. helyezettet, aki Dóri lett, mivel csak 14%-ot kapirgált össze. Jól mutatja, hogy ha bárki párbajra hívta volna, akkor simán kint hagyja.

Ezután már csak Robinra és Dennisre lehetett szavazni. Nem meglepő módon (ahogy ez ilyenkor szokás), 48-52, majd 50-50 lett az állás. Bár most ingyenes applikáción kellett szavazni, bevétel nem jött, azért az izgalmat fenn kell tartani. Aztán a szavazás állása megfordult, azt persze még mindig nem tudni, hogy kinek a javára. Ment még sok bejátszás, visszaemlékezés, időhúzás. Robin már olyan ideges volt, hogy azt kiabálta: "Kérem, szavazzanak vissza!". Lehet, hogy nem szóltak, hogy ez már a döntő? A vége előtt visszaküldték őket a villába, hogy ott hallgassák meg a végeredményt.

Jöttek a fantomképek, a százalékok, Robin nyert. Elképzelhető, hogy az utolsó héten villantott Anett-szerelem hozta meg neki a győzelmet, mert egyébként elég unalmasan játszott. A műsor végén Aurelio bement a villába és egy nagy 8-ast fújt falra, ezzel jelezve, hogy a következő szezonban sem maradunk villalakók nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!