Magyarország

2016.07.01. 11:16

Egy egész vödör kénsavat öntött a ballagó diákok nyakába, mert túl hangosak voltak

Kecskemét - Négy ballagó diák és az őket búcsúztató osztályfőnök is megsérült Kecskeméten - írja a <a href="http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/borzalmas-savval-ontottek-le-negy-kecskemeti-bulizo-diakot/3yvh26l" target="_blank">Blikk.hu</a>. - Egy dühös asszony öntötte nyakon őket egy egész vödör kénsavval, ami olyan erős volt, hogy még a ház festésén is nyomott hagyott.

Kecskemét - Négy ballagó diák és az őket búcsúztató osztályfőnök is megsérült Kecskeméten - írja a Blikk.hu. - Egy dühös asszony öntötte nyakon őket egy egész vödör kénsavval, ami olyan erős volt, hogy még a ház festésén is nyomott hagyott.

A ballagók egy pizzéria előtt beszélgettek, amikor a pizzéria fölött élő dühös asszony kiabálni kezdett, hogy "takarodjanak onnan", különben leönti őket kénsavval - írja a Blikk.hu. - A fiatal nő aztán be is váltotta az ígéretét - egy felmosóvödörnyi maró anyagot zúdított a fiatalok nyakába, ami rögtön átmarta a ballagók és az osztályfőnök ruházatát, kémiai égéseket okozva.

A rendőrség elkapta a nőt, de a szomszédok kiállnak mellette: szinte már hősként tekintenek rá. Szerintük ideje volt, hogy valaki fellépjen a pizzéria előtt hangoskodók ellen.

Forrás: blikk.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!