Magyarország

2016.11.16. 13:26

Kizuhant a 9. emeletről, mindenki csak ámul, hogy élte túl - Ez volt a második születésnapja a nyíregyházi bácsinak

Nyíregyháza - <a href="/erkelyrol-esett-ki-egy-ferfi-nyiregyhazan-megyei-katasztrofavedelmi-hirek/3265096">Mint arról korábban már beszámoltunk</a>, igen szokatlan és furcsa baleset történt Nyíregyházán az egyik Ószőlő utcai toronyházban: a 87 éves Jani bácsi a kilencedik emeleti erkély üvegtábláit próbálta megszerelni, amikor megcsúszott, és átbillent a korláton, de még sikerült elkapnia az erkély alsó részét...

Nyíregyháza - Mint arról korábban már beszámoltunk, igen szokatlan és furcsa baleset történt Nyíregyházán az egyik Ószőlő utcai toronyházban: a 87 éves Jani bácsi a kilencedik emeleti erkély üvegtábláit próbálta megszerelni, amikor megcsúszott, és átbillent a korláton, de még sikerült elkapnia az erkély alsó részét...

Jani bácsi egy ideig ott csüngött, majd valahogy sikerült belóbálnia magát a nyolcadik emeleti erkélyre.

- Szerintem a szél is segített neki abban, hogy ne zuhanjon a mélybe – mesélte a Borsnak a nyolcadik emeleten élő nő, aki rátalált Jani bácsira. Elmondta, hogy óriási csattanást hallott a konyhából, ekkor ment ki az erkélyre, Jani bácsi pedig ott feküdt pizsamában, csupa vér volt a keze, a feje és a lába.

Jani bácsit kórházba szállították, a nyolcadik emeleten élő nő pedig a minap meglátogatta a szerencsés férfit.

– Kisebb agyrázkódással és néhány zúzódással megúszta. Jó kedve volt, valószínűleg hétvégén már hazaengedik. Kisebb csoda történt szerintem ez volt a második születésnapja – fűzte hozzá Ági.

Forrás: borsonline.hu



Kizuhant a kilencedik emeletről egy idős férfi Nyíregyházán. Szerencséje volt, mert beesett az alatta lévő nyolcadik emeleti erkélyre. A férfi a viharos szélben mozgó üvegtáblákat akarta megigazítani az erkélyén, amikor megcsúszhatott, és kiesett. A Tények riportja.

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. november 13-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!