Magyarország

2017.01.31. 08:12

Videó: Ojjektumot venne, ahol kivenné a vízből a zokszigént? Eladó a híres kocsordi atombunker!

Kocsord - A bunkert több mint 15 éve tette országosan ismertté a ma már Nyíregyházán élő Szalacsi Sándor egy legendássá vált interjúban. Az ingatlan most eladó - <a href="http://hirtv.hu/ahirtvhirei/atombunkert-szeretne-most-vehet-egyet-magyarorszagon-1383627" target="_blank">derült ki a HírTV riportjából</a>.

Kocsord - A bunkert több mint 15 éve tette országosan ismertté a ma már Nyíregyházán élő Szalacsi Sándor egy legendássá vált interjúban. Az ingatlan most eladó - derült ki a HírTV riportjából.

Forrás: HírTV

Polgármesteri reagálás a sajtóban elterjedt, a kocsordi bunkerrel kapcsolatos hírekre

Az elmúlt napokban több sajtóorgánum keresett meg, mint Kocsord Község Polgármesterét a Fogarassy Árpád-féle „betonkomplexummal”, bunkerrel kapcsolatosan, mely a hírek szerint eladóvá vált. Az eladás tényéről magam is a sajtó munkatársaitól értesültem.

Polgármesterként látnék lehetőséget az „objektum” turisztikai hasznosítására, azonban ez semmiképpen nem egyszemélyi döntés, a képviselő-testület jóváhagyása szükséges hozzá. Az önkormányzat képviselő-testülete még nem tárgyalta az "objektum" megvásárlását, így egyelőre nem aktuális az ingatlan megvásárlása a kocsordi önkormányzat részéről.

- Földi István, Kocsord polgármestere -


A kultikus interjú:


[related-post post_id="3357161"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!