Magyarország

2017.07.10. 12:51

Csak egyetlen pálinkát ivott, de gyógyszert vett be aznap - állítja Bencze Péter

Budapest, Baja - Valósággal felrobbantotta a netet Bencze Péter, az M1 riportere, <a href="/video-beutott-a-halaszle-annyira-reszeg-volt-az-m1-riportere-a-bajai-halfozo-fesztivalon-hogy-le-kellett-keverni/3544676" target="_blank">miután láthatóan-hallhatóan kissé alkoholgőztől átszellemült állapotban jelentkezett be a bajai halászléfőző fesztiválról </a>- szereplése nem volt hosszú, másfél perc után lekeverték a bejelentkezését a híradóban, de a felvétel azóta is vírusként terjed az interneten.

Budapest, Baja - Valósággal felrobbantotta a netet Bencze Péter, az M1 riportere, miután láthatóan-hallhatóan kissé alkoholgőztől átszellemült állapotban jelentkezett be a bajai halászléfőző fesztiválról - szereplése nem volt hosszú, másfél perc után lekeverték a bejelentkezését a híradóban, de a felvétel azóta is vírusként terjed az interneten.

Az MTVA nem nevetett olyan jól, mint a felvételt osztogató emberek, viszont úgy döntöttek, nem bocsájtják el az állásából a riportert - viszont három hónapon át nem szerepelhet a képernyőn.

Bencze Péter egyébként azt állítja: egyetlen pálinkát ivott csupán meg, de szerencsétlenségére pont beteg volt, így aznap is gyógyszert vett be, a videón pedig a kettő együttes hatását csodálhatjuk meg.

- Hát egyet elfogadtam, nem akartam, de elfogadtam, a bajai vendégszeretetnek nem tudtam ellenállni - nyilatkozta.

Utólag kollégáitól - és a nézőktől is - elnézést kért az eset miatt.

Forrás: 444.hu



A Bajai Halfőző Fesztiválra küldték tudósítani az M1 riporterét, Bencze Pétert. Élőben kellett bejelentkeznie a helyszínről, amivel nem is volt gond, de mintha pont feleolyan gyorsan tudna már csak beszélni, mint normálisan...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!