Magyarország

2018.12.19. 18:31

Kormánypártok: az ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad "a migránspárti Soros-hálózat"

Budapest - Az ENSZ egy szélsőségesen migránspárti csomagról szavaz szerdán - ismertette a kormánypártok véleményét az ENSZ globális migrációs csomagjáról a KDNP szóvivője.

Budapest - Az ENSZ egy szélsőségesen migránspárti csomagról szavaz szerdán - ismertette a kormánypártok véleményét az ENSZ globális migrációs csomagjáról a KDNP szóvivője.

Nacsa Lőrinc szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad "a migránspárti Soros-hálózat", ami folyamatosan a bevándorlásellenes Magyarország ellen uszít. Az ENSZ közgyűlése szerdán szavaz a szélsőségesen migránspárti csomagról, mert világszerte fokozni szeretnék a migrációt és arra szeretnék rákényszeríteni a tagállamokat, hogy az illegális és a gazdasági bevándorlók esetében is alapvető jognak ismerjék el a migrációt - fogalmazott.

Ennek a csomagnak az előkészítésében jelentős szerepet vállalt a "Soros-hálózat" - közölte.

Eközben az Európai Parlament bevándorláspárti többsége is folyamatosan ontja magából a bevándorláspárti javaslatokat - jelentette ki a politikus. Elfogadták a migránsvízumot, újra napirendre tűzték a kötelező kvóták ügyét, folyamatosan egyre több pénzügyi segítséget szeretnének nyújtani a migránsoknak és a Közép-európai országoktól szeretnének elvonni forrásokat, hogy azokat "Soros NGO-inak adják" - mondta az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke.

Magyarországot és a többi bevándorlásellenes országot pedig mindenféle eljárással és szankcióval fenyegetik - közölte a képviselő. Budapest utcáin is "akcióban van a bevándorláspárti Soros-hálózat", ami erőszakos, agresszív tüntetéseket szervez és a bevándorlásellenes nemzeti kormány szeretné megdönteni - jelentette ki.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!