Tudja a siker receptjét a mándoki „doki”

Akt.:
Kiss Gábor a jövőben a mándokiakat lelkesíti
Kiss Gábor a jövőben a mándokiakat lelkesíti - © Fotó: Pusztai Sándor
Mándok – Tiszavasváriból három játékos követte Kiss Gábor edzőt Mándokra.

A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban Tiszavasváriban Nagy-együttes, míg Mándokon Kiss-csapat próbál szerencsét a közelgő új idényben. Kiss Gábor székhelyet váltott: noha jól érezte magát, és hálás a vasváriaknak, a jövőben az osztálytárs mándokiaknál akarja lerakni egy markáns gárda alapjait edzőként. Korábbi klubjában Nagy István kezébe került a karmesteri pálca, neki is lesz teendője bőven, hiszen jelentősen átalakult a keret.

– Szép időket töltöttem el Tiszavasváriban, megsüvegelendő eredmény a bajnoki bronzérem. Legutóbb a hetedik helyen végeztünk, némi szerencsével végezhettünk volna előkelőbb pozícióban is. A patinás egyesületnél köszönettel tartozom László Zoltánnak és Nácsa Balázsnak, illetve Fazekas Viktor munkája is sok pluszt adott. Kívánom, hogy a következő szezonban érjék el az általuk kitűzött célt – említette Kiss Gábor, mielőtt rátért volna az aktuális mándoki jelenkép ecsetelésére. Elmondta, hogy Skunzyak Ivan, Hricskevics Sándor és Tott Róbert is Ukrajnában folytatja a pályafutását, Erős Gábor a Kisvárda II. edzője lett, Kovács Imre Dombrádra, Zán Krisztián Balkányba igazolt és Pécsi Viktor is távozott. Tiszavasváriból Nagy Krisztián, Pallai Gergő és Tudja Dávid írt alá, a megyei első osztályból visszalépett Tuzsér együtteséből Baglyos Levente és Kovács Dávid érkezett, Dallos László és Csáki Tamás a dombrádiaknak intett búcsút, míg Péter György Tarpáról váltott.

Kiss Gábor nem szereti a langyos vizet, olyan kihívásokat keres, ahol a vezetés bizalmát élvezve alkothat.

– Konkrétan nem fektettük le, hogy pontosan hányadik helyen szeretnénk végezni. Minél több pontot akarunk gyűjteni, és a mezőny első harmadában akarunk zárni. Menet közben derülnek ki a tényleges erőviszonyok, ugyanis sok együttesnél járnak hasonló cipőben. Eddig két edzőmeccsen vagyunk túl, a sényőiek és a nyírgyulajiak ellen is hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk. Augusztus 12-én a Tiszakanyár ellen kezdjük a bajnokságot, a jó rajt kellő lökést adna a folytatáshoz – jegyezte meg Kiss Gábor, aki korábban Nagyhalászban és Tiszavasváriban is orvosolta a kialakult helyzetet, és felírta a siker receptjét. Egészséges önbizalommal és becsvággyal várja, hogy Mándokon is letegye a névjegyét.

LTL

 Mándok.
SZON.HU


hirdetés