Fegyveres rablás Máriapócson – A benzinkutas mobilját is vinni akarta a rabló, de végül félmillióval távozott

Akt.:
Fegyveres rablás Máriapócson – A benzinkutas mobilját is vinni akarta a rabló, de végül félmillióval távozott
© Fotó: police.hu
Máriapócs – A szombati fegyveres rablás másnapján lapunk, a vasárnap szolgálatot teljesítő benzinkutastól megtudta: egy bordó, Renault típusú gépkocsi állt meg a benzinkútnál, majd az abból kiszálló férfi teletankolt egy ötliteres műanyagkannát. Ám ahelyett, hogy a kasszánál fizetett volna, a kabátja alól előkapott egy gépfegyvert, s követelte az aznapi bevételt.

– A kollégám mobilját is el akarta venni, de azt végül nem vitte magával, inkább a készpénzre koncentrált, s közel ötszázezer forinttal távozott. A benzinkutas ezután hezitált egy kicsit, tétovázott, hogy milyen számot is hívjon fel. Végül megcsörgette egy rendőr ismerősét, aki ugyan szolgálaton kívül volt, de értesítette a kollégáit. Mivel a kutas kollégám látta, hogy a rabló az autójával Kállósemjén irányába indult el, a rendőröknek is könnyebb dolguk volt, “forró nyomon” haladva viszonylag gyorsa el tudták kapni az elkövetőt – mondta el lapunknak a máriapócsi kúton vasárnap szolgálatot teljesítő benzinkutas, aki minden részletre kiterjedően felvázolta a szombat esti eseményeket, ám a nevét nem szerette volna elárulni.


Fél órán belül elfogták a feltételezett tettest
Máriapócs - Gyors, összehangolt rendőri intézkedések eredményeként fél órán belül elfogták a feltételezett tettest. Egy szolgálaton kívüli rendőr tett bejelentést 2019. január 5-én 17 óra 15 perckor a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy egy ...Máriapócs.
SZON.HU


hirdetés