Videó: Elkapták a férfit, aki késsel rabolt ki egy taxist Fábiánházán

Akt.:
Videó: Elkapták a férfit, aki késsel rabolt ki egy taxist Fábiánházán
© Fotó: police.hu
Fábiánháza – Mint arról korábban beszámoltunk, kiraboltak egy taxist Fábiánházán: a rabló maga rendelte a taxit, majd kést fogott a sofőrre.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytat büntetőeljárást R. Richárd 19 éves fábiánházi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2017. december 18-án 1 óra körül előre kitervelt szándékkal Fábiánháza egyik lakatlan részére telefonon keresztül egy taxit rendelt, hogy a sofőr pénzét erőszakkal megszerezze.

fabis

fabis2

A gyanúsított arcát sállal eltakarva a kiérkező gépkocsihoz lépett, majd a jármű bal oldali első ajtaját kinyitotta, és kezében egy késsel a sofőr irányába szúró mozdulatokat tett, miközben a pénztárcáját követelte. Az elkövető végül kikapta az ajtó tárolórekeszéből a sértett pénztárcáját és a benne lévő készpénzzel együtt elmenekült a helyszínről. A mátészalkai rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként a feltételezett tettest néhány órán belül otthonában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Lakóházában tartott házkutatás során az elkövetés eszközét és a bűncselekmény során megszerzett pénzt megtalálták és lefoglalták. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fábiánháza - A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt. A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a 19 éves fábiánházi férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint kirabolt egy taxist 2017. december 17-én 1 óra körül Fábiánházán. A rendőr...Mátészalka.
SZON.HU


hirdetés