Helyi közélet

2016.01.04. 07:50

Az oldalára borult és kigyulladt egy terepjáró Kölcsénél - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy ukrán rendszámú terepjáró az úttestről lesodródott, az oldalára borult, majd kigyulladt vasárnap este Kölcse és Túristvándi között. Személyi sérülés nem történt, a vezető elhagyta a helyszínt. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Három esetben is kigyulladt kéményekhez riasztották a tűzoltókat vasárnap, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók Szatmárcsekén, A baktalórántházi hivatásos tűzoltók Vaján, míg a nyíregyházi hivatásos tűzoltók Tiszanagyfaluban avatkoztak be lakóházak kéményében a lerakódott korom eltávolításánál. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre egyik esetben sem volt szükség.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában