Helyi közélet

2010.08.27. 20:18

Felfüggesztették a Tiszában eltűnt fiúk keresését

<p>Felfüggesztették a keresését annak a két tizenéves fiúnak, akik csütörtökön merültek el a Tisza dombrádi szakaszán.</p>

A búvárcsapatok hiába kutatták át a hidak alját és a folyó medrét mintegy kétszáz méter hosszúságban, nem akadtak a 13 év körüli gyerekek nyomára. A Kelet-magyarországi Speciális Mentőegyesület vezetője szerint a gyerekeket valószínűleg messzebbre sodorta a Tisza. A mentőegységek szombaton csónakkal nézik át a folyó felszínét, valószínű azonban, hogy a testekre akkor fognak rábukkanni, ha azokat feldobja a víz.

A tragédia körülményeivel kapcsolatban továbbra is annyit tudni, hogy három helybeli fiú a Tisza partján, a vízmérce lépcsőjén játszott, mikor egy óvatlan pillanatban egyikük a vízbe csúszott. Őt és a segítségére siető másik két gyereket is elsodorta a víz, egyiküknek szerencsére sikerült száz méterrel odébb a partra kapaszkodnia.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában