Megkérdeztük: Ön allergiás valamire?

Gebri Gábor
Gebri Gábor - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Gebri Gábor 82 évesen is ereje teljében van. A nyírbátori nyugdíjas határőr őrnagy jó egészségnek örvend. – Nem szenvedek semmiféle allergiás megbetegedésben. Nem dohányzom, nem kávézom, viszont szenvedélyesen kertészkedem, engem a munka éltet – állította a borversenyek nyertese.

Révész Ágnes szerencsés alkat. – Csak hírből ismerem az allergiát, remélem, a jövőben is nagy ívben elkerül – mosolyodott el.

Révész Ágnes

A fiatal Csepcsányi Áron makk­egészséges. – Én csak hallomásból tudom, hogy mi az az allergia. Szép helyen lakunk Sóstón, tiszta a levegő, engem nem gyötör semmi.

Csepcsányi Áron

Boczákné Radvánszki Erzsébet átérzi mások gondját. – Bár engem nem gyötör, van olyan családtagom, akinek megkeseríti az életét. Együtt érzek vele.

Boczákne Radvánszki Erzsébet

Oláh Gábor is megélt már jó néhány krumplikapálást. – Olykor az emberek viselkedésére vagyok allergiás. Külső hatások miatt érzelmileg viselnek meg dolgok, egyébként viszont egyáltalán nem gyötörnek a pollenek.

Oláh Gábor

Bordi Péternénagyobbik lánya küzd az allergiával, testközelből látja, hogy mekkora problémát okoz. – Még jóval a szezon előtt elkezdi szedni a vitaminokat, próbálja megerősíteni az immunrendszerét – fogalmazott.

Bordi Péterne

KM-LTL
hirdetés