Megkérdeztük: Ön hogyan tölti a hétvégét?

Pap Anita
Pap Anita - © Fotó: KM
Nyíregyháza – Nemrégiben érettségiztem, fárasztó hetek, hónapok állnak a hátam mögött, így vakáció egyelőre még a pihenésről szól. Később diákmunkát szeretnék vállalni, most hétvégén azonban strandolni megyek a párommal és a családunkkal. Valószínűleg az élményfürdőt választjuk – felelte Pap Anita.

Gravalla Mária Írországból tért haza nemrégiben egy kiadós nyári pihenésre. – Jó érzés itthon lenni a családom körében! Közös kikapcsolódást és némi házimunkát tervezünk a hétvégére.

Gravalla Mária 2

A demecseri Szabó Enikő is strandra készül, kihasználva a jó időt. – Sóstó vagy Kisvárda esélyes, az öcsémmel és a baráti társasággal fogunk kimozdulni.

Szabó Enikő 1

Szántai Csilla egyaránt jól érzi magát a szabadban és a négy fal között is, odahaza. Mint mondta, a lényeg az, kivel, kikkel tölti az idejét. – Egy rakamazi varrodában dolgoztam eddig diákmunkában, jól jön egy kis lazítás, mielőtt újra fejest ugrom a munka világába – mesélte.

Szántai Csilla 1

Sipos Mónika és családja dolgos napok elé néz. – Megérett a meggy a kertünkben, nem hagyjuk a fán a finom gyümölcsöt. Már a befőttes üvegeket is előkészítettem.

Sipos Mónika 1

Sipos Éva mos, főz, takarít a hétvégén. Vasárnap az unokájával szeretne sétálni egy nagyot Nyíregyháza belvárosában.

Sipos Éva 1

KM-PI
hirdetés