HAON Sziréna

2012.08.25. 15:57

Kipakolták a Lucullust Debrecenben

Debrecen - Hónapokkal azt követően, hogy lakat került az egykori patinás belvárosi étterem, a Lucullus ajtajára, szombat reggel néhány férfi jelent meg a helyszínen, a bejárati ajtót félretették, majd pedig elkezdték lebontani a berendezést

Debrecen - Hónapokkal azt követően, hogy lakat került az egykori patinás belvárosi étterem, a Lucullus ajtajára, szombat reggel néhány férfi jelent meg a helyszínen, a bejárati ajtót félretették, majd pedig elkezdték lebontani a berendezést Ottjártunkkor két munkás éppen a bárpultot szerelte szét, de nyilatkozni (érthető módon) egyikük sem akart. Annyit megtudtunk, hogy az elmúlt években két bérlője is volt a Lucullusnak, mely három hónapja bezárt. Most a főbérlői jogot gyakorló Tokaji Vinetrost Kft. vezetői úgy döntöttek, hogy az éttermet leszerelik, és ha a gazdasági helyzet lehetővé teszi, máshol majd újra felépítik. Az ingatlant pedig visszaadják a Cívis Ház Zrt.-nek.

Kifelé jövet észrevettük, hogy az ajtón üzemeltetőként még mindig a Hotel Balmaz Kft. neve szerepel, mely vállalkozás azonban (mint a közelmúltban a Heti Csődértesítőben olvasható volt) felszámolás alatt áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!