Megütötte és kaszával fenyegette a 12 éves lányt – Rendőrségi hírek a megyéből

Akt.:
Megütötte és kaszával fenyegette a 12 éves lányt – Rendőrségi hírek a megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. december 25-én történt események összefoglalója.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást S. Józsefné 45 éves tarpai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2013. december 25-én előzetes szóváltást követően megütött egy 18 éves helyi fiút és egy 12 éves lányt valamint egy kaszával megfenyegette őket. A rendőrség a nőt elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Cs. Attila 23 éves, R. Béla 37 éves és Cs. Béla 25 éves kéki lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2013. december 26-án 1 óra 30 perckor egy kéki presszó előtt előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 27 éves helyi férfit. A rendőrség a három férfit elfogta, a rendőrőrsre előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Kocsordi csúszkálós balesetek
Fura eset miatt történt sérülés és anyagi kár szerdán délután Kocsordon, két autó ütközött kerítésnek, két másik meg egymásba futott.

Két sérült a nyírjestanyai karambolban
Szerdán délután két embert vitt kórházba a mentő a 4911-es útról Nyírjestanya közeléből, miután autójuk egymásnak ütközött.

Ópályiban megtámadtak egy operatőrt
Vasárnap délután Ópályiban forgatott egy operatőr egy kereskedelmi tv megbízásából.

hirdetés