Helyi közélet

2011.11.09. 14:22

Elfogták a nyírmeggyesi betörőt

Nyírmeggyes - A Mátészalkai Rendőrkapitányság több rendbeli betöréses lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 28 éves nyírmeggyesi férfi ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint október hónapban Nyírmeggyes és Vitka községekben élelmiszer és italboltokba, valamint magánlakásokba tört be.

Nyírmeggyes - A Mátészalkai Rendőrkapitányság több rendbeli betöréses lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 28 éves nyírmeggyesi férfi ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint október hónapban Nyírmeggyes és Vitka községekben élelmiszer és italboltokba, valamint magánlakásokba tört be.A boltokból többnyire édességet, dohányárut, kávét, míg a magánlakásokból pénzt és ékszereket tulajdonított el. A bűncselekmények végrehajtásában közreműködött egy vásárosnaményi nő is, akit a rendőrség szintén gyanúsítottként hallgatott ki.

A nyomozás eddigi adatai szerint az eltulajdonított tárgyak a nőhöz kerültek, illetve az eltulajdonított ékszerek egy részét zálogházakba adták be. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig november 8-án elrendelte előzetes letartóztatását. Az ügy másik gyanúsítottja szabadlábon védekezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában