MON Sziréna

2012.06.24. 09:58

Cserbenhagyásos gázolás Kunfehértó közelében

Kecskemét, 2012. június 24., vasárnap (MTI) - Elütött egy kerékpárját toló férfit egy személygépkocsi szombaton éjszaka az 5412-es úton Kunfehértó mellett, majd megállás nélkül elhagyta a helyszínt; a férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Kecskemét, 2012. június 24., vasárnap (MTI) - Elütött egy kerékpárját toló férfit egy személygépkocsi szombaton éjszaka az 5412-es úton Kunfehértó mellett, majd megállás nélkül elhagyta a helyszínt; a férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.Nyíkos Tamás főhadnagy elmondta: az ismeretlen személy Kunfehértó irányából haladt Kiskunhalas felé autójával, amikor nem tisztázott okból elütötte az előtte, vele azonos irányba haladó, láthatósági mellényt nem viselő 29 éves, kerékpárját toló férfit. Az ütközésben a gépkocsi is megsérült, a külső visszapillantó tükre letört és a helyszínen maradt.

A rendőrség egy szürke színű, jobb elején sérült, személygépkocsi vezetőjét keresi - tette hozzá a szóvivő.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!