Sport

2013.09.23. 09:49

Apagy: egyszer így, másszor úgy

Apagy - Asztalitenisz csapatbajnokságok: a hétvégén duplázó NB I-es szabolcsi férficsapat Szegeden veszített. az Eger ellen nyert 11–7-re.

Apagy - Asztalitenisz csapatbajnokságok: a hétvégén duplázó NB I-es szabolcsi férficsapat Szegeden veszített. az Eger ellen nyert 11–7-re.

NB I., férfi

Szegedi AC II–Apagy SE 11-7

A két páros megnyerése után az egyéni meccseket is jól kezdte a vendégcsapat, és 6-3-as vezetésre tett szert, miközben kétszer meccslabdákról „sikerült” veszíteni. Ez később meg is bosszulta magát, a szegediek az elbizonytalanodott apagyiak ellen fordítottak, és két újabb nyerhető meccset ellopva megnyerték a csatát. Győztek: Hodász, Nagy B. 2-2, Berecki D., a Nagy B., Fodor I. és a Hodász, Berecki D. páros 1-1.

Apagy SE-Egri ÁSC 11-7

A mindkét csapat számára egyformán fontos mérkőzést jól kezdték az apagyiak, és már 5–2-re is vezettek, majd 9–5-nál már kézzelfogható közelségbe került a bajnokságbeli második győzelem, amit sikerült is elérni. A színvonalas csatában megszerzett két pont birtokában az apagyiak valamivel nyugodtabban várhatják a nem könnyűnek ígérkező folytatást. Gy: Hodász, Nagy B. 3-3, Berecki D., Fodor I. 2-2 és a Nagy B., Fodor I. páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!