Nagy a torlódás a főutak nyíregyházi szakaszán

Akt.:
Nagy a torlódás a főutak nyíregyházi szakaszán
© Illusztráció: napi.hu
Nyíregyháza – A tegnapi 640 méteres szakasz után ma 400 méteren folytatják a nagy felületű útburkolat-javítást a 38-as főúton Gyulatanya és Varjúlapos között, a forgalom váltakozó irányban halad jelzőőri irányítás és sebességkorlátozás mellett.


– A 36-os főút nyíregyházi belterületi szakaszán ugyancsak forgalomkorlátozás van érvényben. Nagy a torlódás, aki teheti – elsősorban a személygépkocsi-vezetők – kerüljenek a kisebb utcákban.

– Nyíregyházán, az Országzászló téren elkészültek az aszfaltozási munkálatok, a burkolati jelek azonban még hiányoznak.

– A Nyíregyházán, a Luther tér-Luther utca-Gimnázium köz térségben járdaépítés van folyamatban. A gyalogosok fokozott óvatossággal közlekedjenek, és a járművezetők is figyeljenek az iskolákba tartó gyerekekre! Hasonló munkák folynak a Jósavárosban is.

lute

– A Tünde, Kéményseprő, Kilátó utca-Debreceni út körzetében továbbra is közműépítéssel számoljanak a közlekedők.

– Tegnap este a Molnár utcán kerékpáros borult fel, a mentők súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba.

– Több főút nyíregyházi belterületi szakaszán nagy a forgalom, a közlekedőknek ma delegációk érkezésére is számítaniuk kell a 4-es főút bevezető szakaszán és a belvárosban. Az említett helyszíneken körülbelül 17-18 óráig rendőri felvezetésre és kisebb forgalomkorlátozásra számítsanak – tájékoztatott Bordás Béla közlekedési tudósító.
hirdetés