hangverseny

2020.01.16. 08:04

Élőshow turné: Manuel visszatér Nyíregyházára

Fotó: Szabo_Gabor

Bár a Barbizonban Manuel Élőshow turnéjával indították az évet január 3-án, a tehetségkutató műsor óriási népszerűségre szert tett versenyzője visszatér a nyíregyházi szórakozóhelyre február 21-én. ByeAlex fiatal mentoráltja a korhatár nélküli buliban nemcsak énekel, hanem dedikál és fotózkodik is a rajongókkal.

Manuel a tizenévesek nagy kedvence, dalai kivétel nélkül mind milliós nézettségűek. A mindössze 19 esztendős dalszövegíró-énekes országjáró turnéja során fellép szinte minden nagyobb hazai klubban, ahol rajongók sokasága várja.

Az előadót amellett, hogy rendszeresen színpadra áll, a divat sem hagyja hidegen: a védjegyévé vált villám emojis ruhadarabjait az országosan ismert stylist, Lakatos Márk tervezte.

„Hosszú volt az út idáig, de mindig tudtam, hogy mit akarok. (...) Bármit csinálsz, csináld szívvel, és amit szeretsz, ne engedd el! Neked is sikerülni fog” – írta az Instagram-oldalán, amikor kiderült, hogy nyáron felléphet a Szigeten.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában