Nagyvilág

2008.10.14. 17:33

Rendőrök hozták helyre a vámosok mulasztását

<p>Kárpátalja – Jelentős mennyiségű csempészett diszkódrogot találtak az ukrán rendőrök egy személygépkocsiban, amely nem sokkal előtte esett át a magyar és az ukrán vámvizsgálaton.</p>

Az ukrán BM Kárpátalja megyei kapitányságának maffiaellenes csoportja és a Szokil (Sólyom) kommandós egység tagjai a Beregsurány-Asztély magyar-ukrán közúti határátkelő közelében állították meg közúti ellenőrzés céljából azt az Audi márkájú személygépkocsit, amely nem sokkal korábban lépte át Magyarország felől a határt.

A jármű beregszászi illetőségű vezetőjének igazoltatásakor a rend őreinek feltűnt a férfi ideges viselkedése, ezért átkutatták a kocsit. Jó volt a megérzésük, mert az utastérből, különböző élelmiszercikkek közé rejtve 300 darab ecstasy tabletta került elő.

Az Audi vezetőjével szemben narkotikumnak számító szerek birtoklása címén bűnvádi eljárást indítottak. A szervezett bűnözés ellenes csoport munkatársai egyben arra is kíváncsiak, miképpen történhetett, hogy a vámosok figyelmét elkerülte ez a tekintélyes mennyiségnek számító drog.

– Palkó István –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!