Nagyvilág

2008.11.12. 16:59

Emésztőgödörbe fulladt egy 2 éves kisfiú

<p>Kárpátalja – Kedd délután a családi házuk udvarán lévő emésztőgödörbe esett és megfulladt egy kétéves kisfiú a técsői járásban.</p>

Eddig tisztázatlan körülmények között a saját lakóházuk udvarán lévő emésztőgödörbe esett és ott megfulladt egy Kárpátalja megyei, gányai (Hanicsi) illetékességű család kétéves gyermeke. A katasztrófavédelem sajtószolgálatának jelentése szerint a kisfiú édesanyja éppen a házimunkával volt elfoglalva, amikor a gyerek kiment az udvarra. Dolgát bevégezvén a fiatalasszony a kisfia keresésére indult, ám sehol sem találta.

Hosszas keresgélés után észrevette, hogy az emésztőgödör fedele hiányzik. Odarohant, s legnagyobb rémületére a gyerek élettelen testét pillantotta meg a szennylében. Azonnal utánaugrott, kiemelte a kisfiát, majd értesítette a mentőket. A kiérkező orvosok már nem tudtak segíteni. A helyszíni halottszemle során a gyermek testén nem találtak erőszakos cselekményre utaló jeleket.

A hatóságok most a szülők felelősségét vizsgálják, különös tekintettel arra, hogy miként maradhatott lefedetlenül az ominózus emésztőgödör.

– Palkó István –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!