Nagyvilág

2008.12.18. 16:11

Megvertek és elraboltak egy amerikai nagymamát

<p>Amerikai Egyesült Államok - 26 óráig tartották fogva a 75 éves asszonyt, aki csodával határos módon túlélte az esetet.</p>

Három tini, két fiú és egy lány durván bántalmazta Sandy Vinget (75). Az egyik fiatal becsengetett a nőhöz, hogy használhatja-e a telefonját, és a jóhiszemű nagymama bizalmasan beengedte házába. Pillanatokkal később a tini ütni, rúgni kezdte, majd jöttek a többiek és még jobban helybenhagyták az idős embert.

Sandy-t ezután berakták a saját autója csomagtartójába, és 26 órán keresztül ott tartották. Nem adtak neki se inni, se enni. Eközben a tinik az asszony hitelkártyájával piát vettek, majd száguldoztak San Diegoban.

Nem haragszik

A családtagok közben észrevették, hogy eltűnt a nő, ezért feljelentést tettek, és végül kocsija alapján megtalálták Sandy-t, aki szétverve került kórházba. Az első napokban meg sem tudott szólalni. Felépülése azonban remekül ment, így már ki is engedték, a karácsonyt otthon töltheti.

Ms. Vinge a hajsza végén Istenhez fordult: „Imádkoztam. Azért kértem az Úrtól, hogy vagy mentsen meg, vagy hagyjon meghalni, de ne kelljen tovább szenvednem. Néhai férjemmel is beszéltem, és mondtam neki, szóljon a mindenhatónak. Imám meghallgatásra talált, mert kiszabadítottak, és életben maradtam.”

Sandy példás egyébként példás nagymama életet él. Hosszú évek óta tagja a helyi táncklubnak, fennmaradó idejét pedig szeretteivel tölti. Jólelkűségét jól példázza, hogy bár mély nyomokat hagyott benne az eset, mégsem átkozódik, csupán meg szeretné érteni, miért tették ezt vele a fiatalok, akik hosszú-hosszú börtönévek elé néznek.

- 5perc.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!