Nagyvilág

2010.09.28. 17:03

Dubaiban forgatják a "Mission: Impossible" negyedik részét

<p>Dubaiban forgatják a "Mission: Impossible" című mozifilm negyedik részét - jelentette be kedden az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városának kabinetje.</p>

Az akciófilm újabb fejezetét Tom Cruise-zal a főszerepben a következő hetekben kezdik el forgatni Dubaiban, de pontos dátumot nem közöltek Dubai illetékesei. Annyit tudni csak, hogy a stábtagok legalább három hetet töltenek az Egyesült Arab Emírségekben.

A "Mission: Impossible" című mozifilm előző három részét 1996-ban, 2000-ben és 2006-ban mutatták be világszerte. A thriller-ek egy amerikai televíziós sorozaton alapulnak: a széria a 60-as években volt először látható a tengerentúlon.

A "Mission: Impossible" negyedik részében egyébként "A tetovált lány"-ban Mikael Blomkvist-ot alakító Michael Nyqvist lesz a főgonosz. Rajta kívül Jeremy Renner, Paula Patton, Vladimir Mashkov, Ving Rhames és Simon Pegg is látható lesz Cruise oldalán az akciófilmben.

Videó ITT!

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!