Nagyvilág

2010.12.02. 19:13

Euróezrekre perli ügyfelét a látnok

<p>Pert indított csütörtökön egyik ügyfele ellen egy látnok a németországi Karlsruhe Fellebbviteli Bíróságán, mert szerinte hétezer euróval tartozik neki a férfi az elvégzett szolgáltatásért. A német média közlése szerint a férfi korábban 35 ezer eurót kifizetett a jövendőmondónak.</p>

A látnok ügyvédje azt mondta a bíróságon, hogy kliense jogosult a követelt hétezer euróra "szakszerű munkájáért, ami ugyanolyan, mint amikor egy pap szentelt vízzel űzi ki az ördögöt egy házból vagy egy ember testéből". Az ügyvéd szerint" 2008-ban természetfeletti szolgáltatásával a látnok lelki tréninget végzett azzal a céllal, hogy a férfi visszaszerezhesse barátnőjét".

A bíró nyitóbeszédében kétségét fejezte ki, hogy a látnoknak lenne bármilyen bizonyítéka, mivel a mágia nem megfelelő alap egy szerződés esetében. A tárgyalás ennek ellenére folytatódott, és ítélet csak hetek múlva várható.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!