Nagyvilág

2012.01.28. 10:40

Százévesen is pingpongozik egy novoszibirszki férfi

Moszkva, 2012. január 28., szombat (MTI) - Százéves születésnapját asztalitenisz mérkőzéssel ünnepelte egy novoszibirszki férfi.     Alekszandr Kaptarenko nemzetközi asztalitenisz bíró, ezért a tiszteletére megyei pingpong versenyt rendeztek a szibériai nagyvárosban, Novoszibirszkben.

Moszkva, 2012. január 28., szombat (MTI) - Százéves születésnapját asztalitenisz mérkőzéssel ünnepelte egy novoszibirszki férfi.

    Alekszandr Kaptarenko nemzetközi asztalitenisz bíró, ezért a tiszteletére megyei pingpong versenyt rendeztek a szibériai nagyvárosban, Novoszibirszkben.

    Az ünnepelt a nyitómeccset egy 75 éves sporttársa ellen játszotta. A rendezők azt is elmondták, hogy az idős férfi indulni szeretne a szenior asztaliteniszezők versenyén, amely a nyáron Stockholmban lesz. 

    Kaptarenko arról is híres, hogy bíróként egyetlen nagy versenyt sem hagyott ki Oroszországban, de részt vett számos európai versenyen is.

-MTI-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!