Nagyvilág

2012.04.08. 11:23

Tavaszi divat trendek

A kifutókon, az évszakhoz méltón, az életteli színek dominálnak a legnagyobb márkák bemutatóin.

A kifutókon, az évszakhoz méltón, az életteli színek dominálnak a legnagyobb márkák bemutatóin.A divatdiktátorok azonban óvnak minket: egyszerre max. három színből  álljon összeállításunk, elkerülve ezzel, hogy szivárványként, vagy Lady Gagaként vonuljunk végig a köztereken. A szoknya egyértelmű alapdarabja a tavaszi viseletnek, de egy lengébb kardigán is elkélhet még a ravasz hónapokban.

Ugyan tavaszra már minden nagyobbik divatház az őszi ruháit mutatja be, nem árt felidézni mit szabtak iránynak korábban. A Tommy Hilfiger tavaszi kollekciójában például az egyszerűség dominál, ügyelve itt is a három szín elvére.

Előkerülnek a napszemüvegek is, és a hölgyeknél újra hódít a sportos, de mégis elegáns hullám. Joseph Altuzzara tavaszi kollekciójában mintás ruhák is találhatók, a színes, vibráló költeményekben egytől egyig visszaköszön a szimmetria.

A New York-i Divathét nagy tanulsága tulajdonképpen egy szóban összegezhető, hisz kiderült a tavasz színe idén a citrus. Narancs, mandarin, lime, vagy citrom, pomelo vagy bármilyen citrusféle színben pompázhatunk, tavasszal menő lesz.

A DKNY, tőlük megszokott módon szembe megy a hullámokkal és nem érdekli a guruk által meghatározott divatséma, a divatház tavaszi kollekcióit a rózsaszín uralja. Kosztümök és kiegészítők, mind a rózsaszín valamely árnyalatában.

A Diesel bizonyára sokak kedvence lesz idén is, a szűk, testhez simuló ruhadarabok a jól bevált dogmákat követi, a fő  szempont a kényelem és az egyediség. A bronz és a smaragdzöld külön-külön is kiváló választás, ha pedig kombináljuk a két alapszínt, igazán egyedi párosítást kapunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!