Nagyvilág

2012.05.18. 11:39

Szemétledobóba szorult egy meztelen csábító Oroszországban

Egy toronyház szemétledobójában rekedt egy tyumenyi férfi, aki a felszarvazott férj elől akart egérutat nyerni.

Egy toronyház szemétledobójában rekedt egy tyumenyi férfi, aki a felszarvazott férj elől akart egérutat nyerni.Az oroszországi Tumeny város katasztrófavédelmi szolgálatához csütörtök este futott be egy vészhívás arról, hogy az egyik lakótelepi ház szemétledobójában egy beszorult férfi könyörög segítségért. A helyszínre kiérkezett tűzoltóknak speciális feszítő-vágó szerszámokkal kellett kibontaniuk a bádogcsatornát, ahonnan egy 31 éves meztelen férfit szabadítottak ki, súlyos hámsérülésekkel.

Mint kiderült, a szorult helyzetbe került sérült az egyik szomszédos lakásból próbált menekülni, miután egy hölgyismerősével töltött légyott során rájuk nyitott a bősz a férj. A férfi a nyolcadik emeleten ugrott a szemétledobó nyílásába, és három szinttel lejjebb rekedt meg a csőben. A hősszerelmesnek csupán egyetlen személyes tárgyát sikerült magához vennie a szökés során, mégpedig a mobiltelefonját, amelyen végül az egyik barátját hívta fel szorult helyzetéből – adta hírül az oroszországi katasztrófavédelem hivatalos honlapja.

Palkó István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!