Nagyvilág

2012.11.29. 11:28

Drive-in szex bódék nyílnak Svájcban

A pásztorórára vágyó autósok a gyorséttermekhez hasonló kiszolgáló egységekben vehetik majd igénybe a lányok szolgáltatásait. Lesz majd forgalmi dugó.

A pásztorórára vágyó autósok a gyorséttermekhez hasonló kiszolgáló egységekben vehetik majd igénybe a lányok szolgáltatásait. Lesz majd forgalmi dugó.

Zürich városában jövő év elején nyílhatnak az első drive-in szex bódék, állítólag így biztonságosabb körülmények között dolgozhatnak majd a prostik. A dologról természetesen népszavazást is tartottak, a svájci város lakói már az év elején úgy gondolták, egyszerűbb zöld utat adni az autós dugodának.

A legnagyobb különbség talán az lesz az eddig körülményekhez képest, hogy a nyilvánosság előtt zajló prostitúciót egy személyesebb légkörbe helyezzük – nyilatkozta a helyi rádióban Michael Herzig, a város szóvivője. – Egy régi ipari területen épül majd ki a zóna, ami az önkormányzat tulajdonában áll, így lehetőségünkben áll majd meghatározni a kéjelgés szabályait – mondta.

A januárban nyíló bódék dolgozóinak engedélyt kell kiváltaniuk, egészségügyi biztosítással kell rendelkezniük és nagyjából 1000 forintnak megfelelő összegért bérleti díjat kell majd fizetniük. A szociális jóléti hivatal tájékoztatása szerint a tervek jól haladnak, és jövőre teljes erőből beindulhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!