Nagyvilág

2012.12.12. 11:30

Jön az Angry Birds mozi

2016-ra ígérik a játékból készülő filmet, amit a tervek szerint a Gru – Despicable Me producere irányít majd.

2016-ra ígérik a játékból készülő filmet, amit a tervek szerint a Gru – Despicable Me producere irányít majd. Az Angry Birds sikerét mi sem fémjelzi jobban annál, hogy egy mozifilmet is készítenek a játékból. A héten három éves születésnapját ünneplő franchise – amellett, hogy harminc újabb szintet ajándékozott a jeles alkalomból ingyen a felhasználóknak – új infókat is kiszivárogtatott a moziról.

Az egyelőre még cím nélküli, 3D-s számítógépes grafikával készülő film 2016 közepére kerülhet a nagyközönség elé, a forgatás fő kormányát pedig John Cohen irányítja majd. Az executive producer az egykori Marvel Studios főnöke, David Maisel lesz, aki jelenleg is a Rovio tanácsadója.

Cohen számos kasszasikerből kivette már részét, többek közözz közreműködött a Jégkorszak 3. – A dínók hajnala (studio executiveként), Horton (studio executiveként), Alvin és a mókusok (studio executiveként), Jégkorszak 2. – Az olvadás (studio executiveként), valamint a Robotok (studio executiveként) mozikban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!