Nagyvilág

2012.12.11. 13:07

Koktélcserkó helyett hamburger

Egy Milwaukee bárban mesteri szintre emelték a Bloody Maryt, rák, kolbász, spárga, zeller és egy sajtburger díszíti az italt, ami mellé egy pofa sör is jár. Ocsóért.

Egy Milwaukee bárban mesteri szintre emelték a Bloody Maryt, rák, kolbász, spárga, zeller és egy sajtburger díszíti az italt, ami mellé egy pofa sör is jár. Ocsóért. Dave Sobelman, a Milwaukeeban található Sobelman s Pub & Grill tulaja hat hete álmodta meg ezt a kombinációt, amit mindössze 9 dollárért kínál. Állítása szerint eredetileg csak egy hétvégi akciónak indult, de olyan népszerű lett, hogy sokan csak azért térnek be hozzá, hogy megkóstolhassák.

Dave, aki 1999-ben nyitotta meg bárjának kapuit, így nyilatkozott a helyi médiának: – A Bloody Marynk eddig is közismert volt, úgyhogy gondoltam előállok egy kis újítással. Bejött, múlt hétvégén több mint nyolcvan darabot adtunk el belőle – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!