Nagyvilág

2012.12.05. 12:00

Lecsukták a pedofil szörnyeteget

A képen látható pedofil férfi karjában a 15 hónapos, haldokló csecsemővel rohant a kórházba, akit többször molesztált és bordáját is eltörte. A héten ítélte el a bíróság.

A képen látható pedofil férfi karjában a 15 hónapos, haldokló csecsemővel rohant a kórházba, akit többször molesztált és bordáját is eltörte. A héten ítélte el a bíróság. Barry McCarneyt bűnösnek találta a Dungannoni Bíróság barátnője 15 hónapos mostohalányának meggyilkolásában. Mint az a nyomozás során kiderült, a férfi többször szexuálisan molesztálta a kislányt és brutálisan meg is verte. A gyermek halála után az orvosok 21 csonttörést diagnosztizáltak, valamint egy fejsérülést, ami a pici halálát okozta.

A harminchárom éves, észak-ír McCarney kegyetlensége előtt a bíróság is értetlenül állt. A férfi három hónappal Millie halála előtt ismerte meg a kislány anyját. Gyorsan befészkelte magát a családba, így gyakran kerülhetett a csecsemő közelébe.

A boncolás után Millie testén 21 bordatörést (7 korábbi és számos friss), valamint számos hasi-, és fejsérülést találtak, amik összefüggésbe hozhatók voltak a lány halálával. A több mint tíz hetes tárgyalás folyamán a kegyetlen férfi megpróbálta (sikertelenül) a gyermek anyjára hárítani a felelősséget, akit azzal vádolt, hogy sorozatosan kegyetlenkedett a picivel.

Az igazságügyi szakértő véleménye szerint a kisbaba rengeteg kegyetlen és erőszakos, sőt szexuális bántalmazáson is átesett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!