Nagyvilág

2012.12.03. 14:16

Milliókat kaszál a hasonmás Britney

A szőkeség rettentő hálás a pop ikonnak, amiért ilyen élete lehet. Michaela Weeks akár Britney klónja is lehetne. Ja, az.

A szőkeség rettentő hálás a pop ikonnak, amiért ilyen élete lehet. Michaela Weeks akár Britney klónja is lehetne. Ja, az. Pincérnőként kezdte a pályafutását a 24 éves Michaela Weeks, de mára már felhagyott a csapolással és főállású Britney Spears hasonmásként működik. Nem is rosszul, az Ilkestonból származó brit hölgy évi 100 millió forintnak megfelelő angol fontot keres.

Tizenkilenc voltam, maikor az első házamat vettem. Még ma is nehezen hiszem el, hogy ennyire kifizetődő dolog valakinek a hasonmásaként élni és el sem tudom képzelni, hogy mi lenne ha Britney nem fut be. Hasonmásként megengedhettem magamnak, hogy milliókat költsek autókra, házakra, ruhákra, cipőkre, kutyákra.

Néha úgy érzem, a sors akarata volt, hogy ebbe a testbe szülessek és úgy nézzek ki, mint egy híresség. Természetesen nagy Britney Spears rajongó vagyok – borzalmas lenne úgy alakítanom őt, hogy utálom. Ha valaha is leszek olyan szerencsés, hogy találkozzak vele, nagyon hálásan megköszönöm, hogy ilyen éltem lehetett miatta – nyilatkozta a helyi sajtóban Michaela, aki Britney hasonmásként már a fél világot beutazta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!