Nagyvilág

2012.12.12. 14:33

Újabb gyémántgyűrűt adott Hefner

A legendás Hugh jegyese, Crystal Harris tavaly már eladott egy Hefnertől kapott gyémántgyűrűt, de a viharfelhők azóta eloszlottak, a szerelmesek kibékültek és úgy tűnik mégiscsak összeházasodnak.

A legendás Hugh jegyese, Crystal Harris tavaly már eladott egy Hefnertől kapott gyémántgyűrűt, de a viharfelhők azóta eloszlottak, a szerelmesek kibékültek és úgy tűnik mégiscsak összeházasodnak. Tavaly a 90 000 ámerikai zöldhasúért, azaz mintegy 19,5 millió magyar forintért vásárolt gyémántot végül (adóval, tokkal, vonóval) 47 500 dolcsiért adta el a szőkeség. Most újabb ékszer csillog a huszonhat éves Harris ujján, amit nagy lelkesen ki is twittelt.

Esküvőjük első időpontja 2011 júniusára volt kitűzve, de pár nappal a ceremónia előtt Crystal kifarolt, így végül a nász elmaradt. Aznap, amikor a pár egybe kelt volna Crystal Vegasban kötött ki és egy rádióinterjúban azt is elmondta, hogy mennyire nem indul be a Playboy alapítójától, Hugh Hefnertől. – Nem igazán veszi le a ruháit, még sosem láttam meztelenül – mondta akkor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!