Nagyvilág

2014.11.26. 15:55

15 milliót kereshet, ha hagyja magát szétlövetni a paintball pályán

Igen, jól olvasta, nincs benne semmi átverés, itt az újabb álommeló. Na jó, annyira nem álom, de ha bírja a lövéseket, akkor egy csinos ház árát megkeresheti Angliában.

Igen, jól olvasta, nincs benne semmi átverés, itt az újabb álommeló. Na jó, annyira nem álom, de ha bírja a lövéseket, akkor egy csinos ház árát megkeresheti Angliában. A munkaköri leírás egyszerű: kimegy a pálya közepére, a többiek pedig lőnek. Nem kell megijedni, csak paintball-ról van szó. A UK Paintball szervezet egy élő tesztalanyt keres, hogy megóvják mások testi épségét. Minderre hajlandóak 40,000 fontot, vagyis nagyjából 15 millió forintot áldozni! Az élő tesztbábunak védőfelszerelés nélkül kell állnia, futnia és másznia, miközben golyók százai csapódnak szép a testén. A cég arra számít, hogy főleg diákok fognak jelentkezni és szerintük nem árt, ha a valakinek magas a fájdalomküszöbe. A szóvivőjük szerint nem egy kellemes meló, de valakinek ezt is meg kell csinálni. Le kell tesztelni az új fejlesztéseket, mielőtt azok fizető vendégek kezébe kerülnek.

WARNING! A paintball nem veszélytelen, itt a bizonyíték:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!