Nagyvilág

2014.11.03. 13:46

Ismét nyitva a World Trade Center

13 évvel a terrortámadások után ma ismét kinyitott New York új szimbóluma, a World Trade Center. A 2,4 milliárd dolláros épület Amerika legmagasabb felhőkarcolója.

13 évvel a terrortámadások után ma ismét kinyitott New York új szimbóluma, a World Trade Center. A 2,4 milliárd dolláros épület Amerika legmagasabb felhőkarcolója. 13 évvel ezelőtt, szeptember 11-én 2700 ember vesztette életét a repülőgépes terrortámadás következtében. Az új épület acél és megerősített beton kombinációjából született és úgy hirdetik, hogy ez a legbiztonságosabb amerikai iroda. New York látképe ezzel végre újra teljes, talán segít kicsit mindenkinek túllépni a múlt szörnyű eseményein. Eddig az üres helyek valahogy mindig szeptember 11-et jutatták a helyiek eszébe. Nagy nap a mai, hiszen eltávolították a kordonokat az épület körül és a cégek birtokba vehették a megújult World Trade Centert. Az irodák 60%-át már kiadták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!