Nagyvilág

2014.11.18. 15:56

Jennifer Lawrence pocsék csókpartner!

Kiábrándítunk most minden férfit, aki csak a dögös Jennifer Lawrence miatt vánszorog el a moziba, hogy megnézze az új Éhezők viadala filmet. Nem biztos, hogy jó lenne vele járni.

Kiábrándítunk most minden férfit, aki csak a dögös Jennifer Lawrence miatt vánszorog el a moziba, hogy megnézze az új Éhezők viadala filmet. Nem biztos, hogy jó lenne vele járni. A színésznő csókpartnere, Liam Hemsworth érdekes dolgot fedett fel a Jimmy Fallon Tonight Show-ban. Bevallotta, hogy egyáltalán nem jó dolog a szexi színésznővel csókolózni. Nem a technikájával van baj, hanem a szájszagával! Mindig kínos volt, amikor csókjelenethez érkeztek, mert Jennifer Lawrence-nek mindig volt valamilyen jó kifogása a leheletére. "Bocs, tonhalat ettem" vagy "Bocs, fokhagymát ettem és nem volt időm fogat mosni".  Jó hallani ezeket, mert azt bizonyítja, hogy a celebek is emberek és a vásznon olyan romantikus jelenetek csöppet sem azok. Reméljük, minél később hozzák ide a szagos mozit...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!