Nagyvilág

2015.01.28. 08:47

Videó: Zombi macska ijesztett rá a szomszédra

Ön mit tenne, ha a szomszédja eltemeti a macskáját, majd a házi kedvenc 5 nappal később megjelenne a kertjében? Megijedne? Remek ötlet!

Ön mit tenne, ha a szomszédja eltemeti a macskáját, majd a házi kedvenc 5 nappal később megjelenne a kertjében? Megijedne? Remek ötlet!Fent nem a The Walking Dead legújabb epizódjából idéztünk, hanem megtörtént eseményről van szó. A Fox 13 riportja szerint Tampa Bay-ben egy helyi lakos eltemette a macskáját, miután az állatorvos megállapította, hogy elpusztult. Szegény kis házi kedvencet (Bartnak hívták) egy teherautó ütötte el, nagy vértócsában talált rá a gazdája. Eltemette és kezdett hozzászokni a gondolathoz, hogy sosem láthatja viszont. 5 nappal később azonban a macska felbukkant a szomszéd kertjében. Vár rá néhány műtét és az egyik szemét biztosan elveszíti, de fel fog épülni. Az állatorvosok szerint magához tért miután eltemették, kimászott a sírból és pár napig a kertben bujkált. Elég bizarr történet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!