Nagyvilág

2015.02.11. 12:07

Egy 11 éves lányt vádolnak a 2 hónapos csecsemő meggyilkolásával

Ohio, USA - Amikor a nő péntek este rátalált Zuri Whitehead-ra, vér borította és megdagadt a feje. A kórházba rohantak vele, de már késő volt, meghalt. A gyilkossággal egy 11 éves lányt gyanúsítanak.

Ohio, USA - Amikor a nő péntek este rátalált Zuri Whitehead-ra, vér borította és megdagadt a feje. A kórházba rohantak vele, de már késő volt, meghalt. A gyilkossággal egy 11 éves lányt gyanúsítanak. A rendőrség szerint a 11 éves lány felvitte a 2 hónapos Zurit az emeletre, majd amikor lehozta, már sérülések voltak rajta. Trina, a gyerekek édesanyja azért bízta rá barátnőjére és annak 11 éves lányára a csöppséget, hogy egy kicsit szusszanni tudjon. Megbízott bennük, nem gondolta volna, hogy kicsi rossz kezekbe kerülne. A anyuka megpróbálta megóvni a szörnyű hírtől a többi gyerekét, de rájöttek, hogy mi történt. A 7 és 5 éves testvérei mindig a képernyőt puszilgatják, amikor a híradóban beszámolnak a szörnyű tragédiáról.

A 11 éves lány édesanyja azóta felhívta Trinát és elnézést kért tőle, ő sem hiszi el, hogy ilyen történhetett. Randy Ice, a rendőrség vezetője szerint a 11 éves lány nem fogta fel a tettének súlyát. Mivel nem töltötte be a 14. életévét, az ohio-i törvények szerint nem kezelhető felnőttként. A lány javítóintézetbe került és a közlemény szerint ő lehet a környék legfiatalabb gyilkosa. Az FBI statisztikái szerint összesen 20 gyilkosságot követtek el 12 éven aluli gyermekek 2012-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!