Nagyvilág

2015.02.17. 09:57

Kamu 4D ultrahangos fotókat kaptak

A Nyugat-Ausztráliában élő nő nem vallotta magát bűnösnek, pedig egyszerűen "leguglizta" a babák 4D-s fotóit ahelyett, hogy tényleg megcsinálta volna azokat.

A Nyugat-Ausztráliában élő nő nem vallotta magát bűnösnek, pedig egyszerűen "leguglizta" a babák 4D-s fotóit ahelyett, hogy tényleg megcsinálta volna azokat. Rawinia Hayes (az "Amazing 4D Imaging" cég vezetője) hétfőn jelent meg a bíróság előtt, mivel a vád szerint nem készített valódi 4D-s felvételeket a babákról, hanem egyszerűen a Google-ben rákeresett ilyen fotókra, letöltötte, majd azokat nyomtatta ki. Nők százai adtak hangot elégedetlenségüknek a Facebookon, sokan meg is találták a magzat fotóját a neten, illetve értelemszerűen sok anyuka ugyanazt a fotót kapta meg. Volt olyan anyuka is, mint például Catherine Osment, akinek már rögtön a fotók átadásakor feltűnt a csalás. Ő nyolc fotót kapott a hölgytől, de számára teljesen egyértelmű volt, hogy átverték, ami nagyon felidegesítette őt. Rákeresett a fotókra és meg is találta azokat. A helyi újságnak azt is elmondta, hogy a párja már majdnem magára tetováltatta a fotót. A kamu 4D-s fotók miatt összesen 75 bejelentés érkezett. A nő ellen most csalás miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!