Nagyvilág

2015.03.20. 09:10

Amerikai magazinok szerint megszületett Kate Middleton lánya

Drámai szülés után világra jött Kate Middleton második gyermeke - ezzel a címlappal jelent meg két magazin is Amerikában. Csúnyán benézték a dolgot.

Drámai szülés után világra jött Kate Middleton második gyermeke - ezzel a címlappal jelent meg két magazin is Amerikában. Csúnyán benézték a dolgot. Mindenit megnyugtatunk: NEM, MÉG NEM SZÜLETETT MEG. Ha mégis úgy lesz, mindenki tudni fog róla, mert az első gyermek születését is az egész világon élőben közvetítették (mármint nem a szülőszobából, hanem úgy általában). A Life and Style magazin olyan részletekkel rukkolt elő, miszerint a királyi családot kitiltották a szülőszobából és vészhelyzet állt elő, a kismamát hirtelen meg kellett császározni. El kell ismerni, hogy a média néha torzít vagy hibázik, na de ekkorát???? Kitalálni egy teljes komplikációkkal tarkított szülés történetét, csak hogy legyen olvasottság? Ez azért nem volt szép dolog. Mellesleg, egy bolond minimum még egyet csinál, az OK! magazin is kiszagolta a sztorit és ők is lehozták ugyanazt a marhaságot. Nem tudjuk, ki informálhatta a lapokat, de április 1 még messze van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!