Nagyvilág

2015.04.20. 13:03

10 dolog, amit nem tudott Bradley Cooperről

Háromszor jelölték Oscar-díjra, az egyik legsármosabb pasi a földön és sokféle szerepben láthattuk már. Ezeket szinte mindenki tudja, de mi van az életének kevésbé ismert részleteivel?

Háromszor jelölték Oscar-díjra, az egyik legsármosabb pasi a földön és sokféle szerepben láthattuk már. Ezeket szinte mindenki tudja, de mi van az életének kevésbé ismert részleteivel?

1. Pályázott a Zöld Lámpás szerepére, de alulmaradt Ryan Reynolds-zal szemben. A meghallgatáson Christian Bale Batman-jét próbálta utánozni, sikertelenül.

2. 18 kilót szedett fel az Amerikai mesterlövész szerepéért. Nagyon komoly kiképzést kapott és 5,000 kalóriát fogyasztott naponta.

3. Lemaradt az érettségi ünnepségről, hogy a "Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron"  (avagy a Wet Hot American Summer) című sorozatban szerepeljen.

4. Megkérte J.J. Abrams-t, hogy írja ki őt az Alias-ból. Azért, mert úgy gondolta, hogy úgyis kirúgnák és jobb megelőzni a bajt. Ekkor még nem volt másik ajánlata és néhány héttel később súlyosan megsérült kosárlabdázás közben. Majdnem az egész színészkedést abba kellett hagynia.

5. A legnehezebb szerepe a Másnaposokban volt. Pedig játszott háborús hőst, FBI ügynököt is. Egy interjúban azt mondta azért, mert ez a karakter áll legtávolabb a személyiségétől.

6. James Lipton tudta, hogy híres lesz. Az Inside the Actors Studio házigazdája sokkal korábban megjósolta Bradley Cooper sikerét.

7. Szerepelt a Szex és New Yorkban, Sarah Jessica Parker egyik "kalandját" alakította.

8. Az elefántember film megtekintése után döntött úgy, hogy színész lesz, ekkor 12 éves volt.

9. Amikor New Yorkba költözött, kezdetben a Morgans Hotelban volt portás.

10. Nagyon okos. A Georgetown Egyetemen diplomázott, doktorit is szerzett a színészi pályafutása mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!