Nagyvilág

2015.07.16. 14:49

Amire mindig is vágytál: eladó Britney Spears bevásárlólistája

Amiből kiderül, hogy létezik legalább egy celeb, aki normálisan táplálkozik. A lista annyira átlagos, hogy bármelyikünk zsebéből kieshetett volna.

Amiből kiderül, hogy létezik legalább egy celeb, aki normálisan táplálkozik. A lista annyira átlagos, hogy bármelyikünk zsebéből kieshetett volna. Britney Spears egyáltalán nem jön zavarba, ha egy nagy zacskó chips vagy egy XXL-es cukros kávé van a kezében, miközben fotózzák.

A bevásárlólistája is egy teljesen átlagos, két gyermekes anyuka képét mutatja - és pont ezért imádjuk őt. Egy leleményes rajongó 5 darab listát kukázott ki és most az eBay-en árulta 60 dollárért és mindegyik el is kelt (megj.: ha valaki nagyon szeretne egyet a szerkesztőségünkben több bevásárlólista is van, darabját 10,000 forintért adjuk). A kíváncsiskodók kedvéért: Britney szereti a Red Bull-t, az Oreo kekszet , a fagyasztott perecet és a pulykaszalonnát is.

britneyspearsshoppinglist2

britneyspearsshoppinglist

britneyspearsshoppinglist3

britneyspearsshoppinglist4

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!