Nagyvilág

2016.03.23. 19:29

Kínos vallomás a világ legcikibb randijáról - A hölgy egy kakival a kézitáskájában végezte

A twitteren sok üzenetben vallomást tett nő történetét felkapta a net - ami nem is csoda. Alighanem ez lehetett a világ legkínosabb randevúja...

A twitteren sok üzenetben vallomást tett nő történetét felkapta a net - ami nem is csoda. Alighanem ez lehetett a világ legkínosabb randevúja...

"Szóval tegnap randira hívott egy fickó a boltból. És minden remekül alakult. El is hívott magához. Elég magabiztos, nyugodt nő vagyok, így nem csináltam belőle nagy ügyet, hogy kakilnom kellett, kikérezkedtem a fürdőszobába. Nagy hiba volt. Mint kiderült, elromlott a vécé öblítője.

Nos, mint akármelyik nyugodt, magabiztos nő, én is pánikba estem. Milliószor próbáltam újra és újra lehúzni, de továbbra sem működötött. Ekkor már amiatt is kétségbe estem, hogy túl sok ideig voltam a vécén, és mit fog gondolni rólam a pasi. Egy darab kaki volt csak. Ebben a pillanatban eszembe jutott a megoldás. Fogtam egy vécé papírt, és egyszerűen kivettem a csészéből. De aztán rá kellett jönnöm, hogy nincs további tervem. Ekkor már végképp pánikba estem, hisz most már tényleg túl sok időt töltöttem a fürdőszobában. Fogtam hát még egy adag vécépapírt, jól becsavartam és betettem az egészet a retikülömbe.

Na de hogy tovább? Ott ücsörögtünk a kanapéján, csókolóztunk, de nekem csak azon járt az agyam, hogy egy kaki pihen a táskámban. Azt mondta, gyönyörű vagyok, amikor rámosolyogtam, egyből tudta, hogy meg kell szereznie. Azt feleltem, ez nagyon édes, de közben azt mondtam a fejemben: egy darab kaki van a retikülömben.

Végső elkeseredésemben a lány testvéremnek sms-eztem. Azt írtam: "Van egy darab kaki a retikülömben, és attól félek, bűzleni fog, vagy kiesik."

A testvérem azt válaszolta: "CSINÁLNOD KELL VALAMIT. MENJ KI, MOND HOGY CIGIZEL. Jézusom."

De aztán a pasi kikérezkedett a vécére, és hirtelen azt hallom, hogy működik az öblítés. Azt gyanítottam, megjavíthatta. Vagy nem, de nem kockáztathattam. Így hát elmentem a vécére, és magammal vittem a táskámat is. És hála az égnek, működött! Sikerült lehúzni! Szabad voltam. Túléletem! Valóságos túlélő vagyok!"

Forrás: mirror.co.uk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!