Nagyvilág

2016.07.11. 15:37

Magyar horrorfogorvost üldöz a rendőrség

Magyarország, Írország, Anglia - Már egy évtizede eltiltották a fogorvosi szakmától, mégis sokáig prakzitált Írországban az a magyar fogorvos, aki bármiféle érzéstelenítés nélkül húzott fogat, végzet egyéb beavatkozásokat a betegein - írja a <a href="http://www.borsonline.hu/aktualis/nem-lelik-a-magyar-horrorfogorvost/115405" target="_blank">borsonline.hu</a>.

Magyarország, Írország, Anglia - Már egy évtizede eltiltották a fogorvosi szakmától, mégis sokáig prakzitált Írországban az a magyar fogorvos, aki bármiféle érzéstelenítés nélkül húzott fogat, végzet egyéb beavatkozásokat a betegein - írja a borsonline.hu.

"Túl sok betegem van, hogy mindenkivel gyengéd legyek." - mondta állítólag a fogorvos egy páciensének, aki számonkérte rajta, miért nem használt érzéstelenítést, és miért nem írt fel gyógyszert neki a kezelés utáni fájdalmakra. Olyan hölgy is akadt, akinek hat fogát is érzéstelenítés nélkül távolította el, aztán a páciens nem is kapott implantátumokat.

A szadista férfit először Magyarországon, aztán Angliában, végül Írországban tiltották el a praktizálástól, és nem tudják, jelenleg hova szökhetett.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!