Nagyvilág

2017.01.24. 19:41

Videó: Ennél borzalmasabb nem is lehetett volna - Így rontották el a kosárdrukker lánykérését

USA - A férfinek az az ötlete támadt, hogy egy kosárlabdameccsen fogja megkérni a párja kezét. Utólag nagyon megbánta.

USA - A férfinek az az ötlete támadt, hogy egy kosárlabdameccsen fogja megkérni a párja kezét. Utólag nagyon megbánta.

A terv az volt, hogy megvárja, amikor a csókkamera rájuk téved. A csókkamera lényege, hogy a kosárlabda meccs szünetében az egymás mellett ülő párokat mutatják a hatalmas kivetítőn - és akiket épp mutatnak, meg kell csókolniuk egymást (a tapsoló nézők legalábbis kikövetelik).

A férfi tehát ekkor akarta megkérni a párja kezét, hogy a nagy kivetítőn is lássa mindenki a csodás pillanatot - rájuk is tévedt a csókkamera, le is térdelt, elő is húzta a gyűrűt - de akkor egy másik kosárlabda szurkoló elszúrta a pillanatot. Örömében a férfi hátát kezdte ütögetni, mire a gyűrű elgurult, és perceken át kellett keresni az ékszert. Ciki.

Forrás: blikk.hu


A worchesteri Ben Anderson emlékezetes körülmények között akarta megkérni a barátnője kezét, ezért felbérelt egy animátort, hogy az stop motion technikával készítsen kisfilmet a megismerkedésünkről Kirsten Allyvel. A cseles vőlegény ezután elhívta a csajt egy birminghami moziba, ahol leszervezte, hogy a szokásos reklámok és előzetesek között ez is lemenjen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!