Nagyvilág

2017.05.27. 20:20

Videó: Medve támadt a nézőkre egy ukrán cirkuszban

Többen megsérültek, amikor egy medve támadt előadás közben egy vándorcirkusz nézőire az ukrajnai Bila Cerkvában.

Többen megsérültek, amikor egy medve támadt előadás közben egy vándorcirkusz nézőire az ukrajnai Bila Cerkvában.

A vándortársulat Circe on Ice előadása közben az egyik barnamedve rátámadt egy nézőre, akit már korábban kinézett magának. A vadállat kihasználta az egyetlen pillanatot, amikor az idomárja nem figyelt rá, és rávetette magát az első sorban ülő férfira.

Szerencsére a medve szájkosarat viselt, így az általa egyelőre ismeretlen okokból kiszemelt áldozatnak néhány karmoláson kívül nem esett komolyabb baja. Viszont amikor az idomárjának sikerült lecibálnia a nézőről az állatot, az átrohant a manézs túloldalára, ahol egy másik emberre is rátámadt.

A közönség körében pánik tört ki, és sokan a menekülés közben sérültek meg. A medve végül is nem okozott súlyosabb sérüléseket, ám a cirkuszi sátor kijáratában támadt tumultusban többen is csontjaikat törték. A szervezők később megtérítették a jegyek árát, sőt az incidens után az előadás is folytatódott – adta hírül az LB.ua hírportál.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!